ΕΛΗΞΕ - Διαγωνισμός Frezyderm. Κερδίστε το γαλάκτωμα-εντομοαπωθητικό CRILEN για βρέφη και παιδιά.

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Έφτασε η ώρα που το Μαμά & Παιδί, διοργανώνει τον πρώτο του διαγωνισμό! Οι αναγνώστριες και οι αναγνώστες είναι πολλοί και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό, με ένα δωράκι! Το αντικουνουπικό CRILEN της Frezyderm, για την αγνή προστασία των παιδιών μας από τα κουνούπια και τα έντομα!

CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ Ενυδατικό εντομοαπωθητικό γαλάκτωμα που απωθεί αποτελεσματικά τα έντομα με φυσικό τρόπο χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του από αιθέρια έλαια, ενώ παράλληλα οι δραστικές ουσίες που περιέχει ενυδατώνουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Είναι σε μορφή γαλακτώματος και χρησιμοποιείται σε όλα τα γυμνά σημεία του σώματος. Απόλυτα ασφαλές διότι δεν περιέχει χημικές εντομοαπωθητικές ουσίες. 
  •  Συσκευασία: 125ml 
  •  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ | Βρέφη, παιδιά, ενήλικες | Κατα τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού  
  •  ΧΡΗΣΗ Εφαρμόζεται σε όλα τα γυμνά σημεία του σώματος, ακόμη και σε παιδιά από το πρώτο έτος. Σε παιδιά κάτω του έτους εφαρμόζεται επάνω στα ρούχα του. 
  •  ΔΡΑΣΗ-ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Σιτρονέλλα | Λεβάντα | Γερανιόλη: Εντομοαπωθητική δράση Allantoin | Βιταμίνη Ε: Επουλωτική δράση | 
  •  Ενίσχυση ελαστικότητας του δέρματος

 Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.
1. Συμπληρώνετε την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής που σας δίνεται παρακάτω.
2. Κάνετε κοινοποίηση του διαγωνισμού στο Facebook.

!Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 15/07/2018 και ώρα 11:00πμ και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12:00μμ σε αυτήν την ανάρτηση.


ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΝΤΑΙΛΙΑΝΗ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
 * Το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΩΝΥΜΟ του νικητή, θα ανακοινωθεί στο ιστολόγιο Μαμά & Παιδί, στις 15/07/2018 και ώρα 12:00πμ.

*Ο νικητής θα ενημερωθεί προσωπικά για την νίκη του, μέσω e-mail και μηνύματος κινητού τηλεφώνου.
*Η παροχή του αριθμού σας, είναι προαιρετική και αφορά μόνο την περίπτωση που θα ενημερωθεί ο νικητής. *Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας εντός 5 ημερών, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί.
*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα. 
* Η κλήρωση θα γίνει μέσω του random.org ώστε να είναι τυχαίο το αποτέλεσμα. Το random.org ΔΕΝ θα δεχθεί προσωπικές σας πληροφορίες, παρά μόνο αριθμούς που θα εκπροσωπούν την κάθε συμμετοχή.
*Ο αριθμός που εκπροσωπεί την κάθε συμμετοχή, βγαίνει ανάλογα με την σειρά που δηλώνετε την συμμετοχή σας, πχ για τον πρώτο συμμετέχοντα ο αριθμός εκπροσώπησης είναι το 1, για τον δεύτερο το 2 κ.κ
* Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να κάνει ΜΟΝΟ 1 συμμετοχή με το email του.

* Το έπαθλο θα το παραλάβετε εντός ολίγων ημερών εντελώς δωρεάν. Δεν επιβάλλετε ΚΑΜΙΑ χρέωση στον νικητή.
*Το Παιδί & Μαμά, είναι ο μοναδικός αποδέκτης των πληροφοριών που συλλέγονται από τους χρήστες και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους, εταιρίες ή άλλον ενδιαφερόμενο(Όροι χρήσης ιστολογίου)
*Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση 
mamakpaidi@gmail.com
2 σχόλια:

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co