Anne Geddes

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018

Το πρώτο άρθρο της καινούργιας στήλης: Εταιρίες που αγάπησα. Εδώ θα σου παρουσιάζω μόνο τις εταιρίες που χρησιμοποίησα στην μπέμπα μου και μου άρεσαν. Έτσι, πέρα από τις εντυπώσεις μου για το κάθε προϊόν, θα μπορείς να έχεις και μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα για το σύνολο της εταιρίας, που βρίσκεται, που παράγεται το προϊόν, σε τι συνθήκες, με τι πρώτες ύλες, κλπ.


Ανοίγω λοιπόν την στήλη, με μια πολύ αγαπημένη μου εταιρία, την οποία και εντόπισα πρόσφατα. Το όνομα αυτής, Anne Geddes. Έχω δοκιμάσει προϊόντα της στην μπέμπα μου και μπορώ να πω πως είμαι 100% ευχαριστημένη.


Άλλωστε τι θέλουμε όλες οι μαμάδες; Να χρησιμοποιήσουμε όσο τον δυνατόν ποιο φυσικά προϊόντα στα μωράκια μας, αλλά και στις ίδιες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό ακριβώς έρχονται να κάνουν και τα προϊόντα Anne Geddes. Να φροντίσουν εσένα και το μωράκι σου.

Η βρεφική επιδερμίδα είναι πάρα πολύ ευαίσθητη και απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι. Θα ήταν λοιπόν λογικό, να χρησιμοποιήσουμε στην αρχή της ζωής του μωρού μας αλλά και μετέπειτα, προϊόντα βιολογικά, με αγνές πρώτες ύλες και εγγύηση φροντίδας.

Όπως ήδη σου είπα, γράφω μόνο για τις εταιρίες που έμεινα ευχαριστημένη. Η Anne Geddes είναι μια απο αυτές. Κατάφερε σε 2 μόλις ημέρες, να αντιμετωπίσει την ξηροδερμία της μπέμπας μου, με την χρήση της βιολογικής ενυδατικής κρέμας για το πρόσωπο & το σώμα . Μιλάμε όμως για πάρα πολύ έντονη ξηρότητα, σε σημείο που μόνο να την ακουμπούσες το μέτωπο, ξεφλουδιζόταν!

Πρόκειται για προϊόντα Ιταλικής προέλευσης, βιολογικά, με 100% πρώτες ύλες, που υπόσχονται ενυδάτωση και καθόλου ερεθισμούς. Και μπορώ να πω πως τηρούν αυτά που υπόσχονται. Δεν έχουν φυσικά έντονη μυρωδιά -bio-, αφού το άρωμά τους προέρχεται από φυσικά αιθέρια έλαια.

Εξίσου σημαντικό είναι πως δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένες ουσίες, παρασιτοκτόνα παράγωγα πετρελαίου, βαζελίνη ή παραφίνη, σιλικόνη, PEG, parabens, φαινοξυαιθανόλη, SLES/SLS, συνθετικές βαφές, και συνθετικά αρώματα.

Είναι μια πιστοποιημένη εταιρία απο την CCPB, για την συνεχή παραγωγή των προϊόντων της απο υλικά βιολογικής καλλιέργειας.

Η βιολογική σειρά προϊόντων Anne Geddes, μπορεί να περιποιηθεί με την μέγιστη προσοχή, την φροντίδα τόσο την δική σου, όσο και του μωρού σου.

Τα προϊόντα που θα βρεις είναι:

Για το μωρό σου
➧Σαμπουάν και αφρόλουτρο
➧Αφρόλουτρο με φυσικά εκχυλίσματα
➧Λάδι ενυδάτωσης πολλαπλής χρήσης
➧Ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος
➧Προστατευτική κρέμα αλλαγής πάνας

Για εσένα
➧Αφρόλουτρο με απαλό άρωμα για ευαίσθητα δέρματα
➧Κρέμα ελαστικότητας και πρόληψης ραγάδων
➧Ενυδατική και αναπλαστική κρέμα σώματος
➧Λάδι ελαστικότητας και προετοιμασίας θηλών
➧Κρέμα ανακούφισης για πρησμένα και κουρασμένα πόδια

Φυσικά, δεν παύουν να λείπουν και οι υπέροχες -οικολογικές- συσκευασίες. Όταν παρέλαβα την πρώτη κρέμα και είδα το πακέτο, ξετρελάθηκα. Εμένα έτσι και αλλιώς μου αρέσουν αυτά τα απαλά χρώματα, αλλά επάνω στο κουτί έχει και ανάγλυφες λεπτομέρειες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ως πρώτη ύλη, χρησιμοποιούνται γεωργικά και βιομηχανικά απορρίμματα. Δεν είναι τυχαίο που έχει βραβευτεί για τις συσκευασίες της.


Μπορείς να την βρεις σε διάφορες τιμές και διάφορα σημεία πώλησης. Αν την αγοράσεις απο φυσικό φαρμακείο, θα είναι ποιο ακριβή απο ότι να την αγοράσεις απο ένα ηλεκτρονικό.

→ Ηλεκτρονικά φαρμακεία με προιόντα Annes Geddes 

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα, ή να βρείς τα σημεία πώλησής της, μπορείς να επισκευτείς το site της Pure Pharmaceuticals. 

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co