Έληξε - Κερδίστε το παιδικό βιβλίο "Οι καλοί και οι κακοί πειρατές" - Δηλώστε τώρα συμμετοχή!!!

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Έφτασαν οι ημέρες που τα μικρά μας επέστρεψαν ή ξεκίνησαν πρώτη φορά το σχολείο. Τι ποιο χαλαρωτικό δώρο λοιπόν από ένα βιβλίο;"Οι καλοί και οι κακοί πειρατές"!

Είναι πιθανό να πάτε ένα ταξίδι με καράβι σε κάποιο νησί. Και είναι εξαιρετικά πιθανό να συναντήσετε τα καράβια των καλών και των κακών πειρατών. Αν δεν τα καταφέρετε πάντως να πάτε ένα τέτοιο ταξίδι ή αν τα πλοία των πειρατών σε κάποιο κύμα έχουν κρυφτεί, μπορεί να σας πει ο Αντώνης Παπαθεοδούλου τι διάλογοι λαμβάνουν χώρα στα αντικριστά αυτά πλοία.


Στο υπέροχο αυτό βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου υπάρχουν 13,5 (ναι καλά διαβάσατε) διάλογοι, ανάμεσα στους κακούς και τους καλούς πειρατές, με τον κάθε ένα ποιο διασκεδαστικό από τον άλλον! Οι κακοί πειρατές ωρύονται, απειλούν, χτυπιούνται μέσα στο μίσος του για καταστροφή, φωτιά και μπαρούτι. Οι καλοί πειρατές επιστρατεύουν πάντα το αστείρευτο χιούμορ και την ανεμελιά τους για να απαντήσουν. Γιατί αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά του καλού: δεν είναι στην τσίτα, απολαμβάνει και βλέπει ακόμα και στον κίνδυνο μια ακόμα ευκαιρία να δείξει την υπεροχή του.

Το βιβλίο αποτελεί μια ιδιαίτερη προσέγγιση στο ζήτημα του εκφοβισμού. Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι πως ουσιαστικά δεν υπάρχουν “καλοί” και “κακοί”¨.

Η εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή είναι υπέροχη αισθητικά και εικαστικά, μια πραγματική ωδή στο χρώμα. Και εκτός από τα εντυπωσιακά καράβια των δύο πειρατικών ομάδων, είναι εκπληκτικό πως το ίδιο σκηνικό δυο αντικριστών καραβιών ζωγραφίζεται κάθε φορά διαφορετικά όπως και η ίδια η θάλασσα της οποίας τα χρώματα και η αίσθηση αλλάζουν σελίδα τη σελίδα.

Τα βραβεία του Κύκλου Παιδικού Βιβλίου, ΕΒΓΕ για την εικονογράφηση και το Κρατικό για εικονογραφημένο βιβλίο μάλλον λένε την αλήθεια.


Πως να δηλώσετε συμμετοχή;

1. Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook Μαμά και Παιδί.
2. Αφήστε μας ένα σχόλιο με την ηλικία του παιδιού σας, στο post του διαγωνισμού στο facebook.
3. Κάντε like & κοινοποίηση το post
στο facebook.

4. Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής παρακάτω!*Ο νικητής/τρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί μέσω facebook στις 24/09/2018 και ώρα 11:00 π.μ.
*Σε περίπτωση που ο νικητής/τρια δεν ανταποκριθεί εντός 5 ημερών, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί.
*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα βήματα.
*Το Μαμά και Παιδί είναι ο μοναδικός αποδέκτης των πληροφοριών που συλλέγονται από τους χρήστες και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται προσωπικά δεδομένα χρηστών σε τρίτους, εταιρίες ή άλλον ενδιαφερόμενο.Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co