Έληξε - Κέρδισε το βιβλίο για γονείς "Πειθαρχία χωρίς τιμωρία".

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019


Αγαπημένοι μου αναγνώστες, ήρθε η στιγμή να γίνει και ο διαγωνισμός μου στο facebook! Το έπαθλο είναι αυτό το φανταστικό βιβλίο, με χρήσιμες συμβουλές για όλους τους γονείς και όπως θα δείτε αντιπροσωπεύει πλήρως το νόημα του blog μου! Παρακάτω ακολουθεί η περιγραφή του και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε!


Πειθαρχία που δεν θα προκαλεί ένταση σε εσάς ή τα παιδιά σας!

Ένα βιβλίο για την πειθαρχία με άφθονες πρακτικές συμβουλές, στρατηγικές, μεθόδους και ιδέες για τους γονείς βρεφών έως και εφήβων. Ένα βιβλίο που σας προτείνει ακριβώς τι να κάνετε τη δεδομένη στιγμή για κάθε τύπο συμπεριφοράς, από το κλαψούρισμα μέχρι το σερφάρισμα στο ίντερνετ.
Σήμερα οι γονείς και τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολύ διαφορετικές προκλήσεις απ’ ό,τι η προηγούμενη γενιά. Τα σημερινά παιδιά δεν παίζουν μόνο στην παιδική χαρά της γειτονιάς, αλλά και στο απέραντο και περίπλοκο διαδικτυακό σύμπαν όπου οι δυνατότητες του γονέα για έλεγχο και επιτήρηση είναι πολύ περιορισμένες. Ακόμα και στην τρυφερή ηλικία των τεσσάρων ετών, το παιδί σας μπορεί να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και ο κόσμος να έρθει σε επαφή με το παιδί σας. Ο ισχυρός δεσμός ανάμεσα στο γονέα και το παιδί παίζει καταλυτικό ρόλο ώστε το παιδί να σας βλέπει σαν τον φυσικό του σύμβουλο. Οι παραδοσιακές μέθοδοι πειθαρχίας δεν έχουν πια πέραση στα σημερινά παιδιά και υπονομεύουν τη δυνατότητά σας να επηρεάζετε τα ολοένα και πιο ευάλωτα παιδιά σας που σας χρειάζονται ως οδηγό ζωής! Το ξύλο και η «απομόνωση στη γωνία» δεν είναι πια αποτελεσματικά. Χρειάζονται νέα εργαλεία πειθαρχίας!


Βοηθήστε τα παιδιά σας να αποκτήσουν:

  • Αποτελεσματικές επικοινωνιακές δεξιότητες για την επιτυχία στο σχολείο, την καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις
  • Αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση και συναισθηματική ευφυΐα
  • Δεξιότητες ενσυναίσθησης, επίλυσης προβλημάτων, διαχείρισης θυμού και διεκδίκησης αναγκών με θετικό τρόπο
  • Μια ζεστή και γεμάτη σεβασμό σύνδεση με εσάς!


Τι θα κατακτήσετε εσείς:

  • Ένα οριστικό αντίο στα αρνητικά συναισθήματα, την απογοήτευση, τα δάκρυα και την αναποτελεσματικότητα, που δηλητηριάζουν τη σχέση σας με το παιδί σας
  • Δεξιότητες για να διαχειρίζεστε με όρους σεβασμού τις προκλήσεις των καιρών μας στην ανατροφή του παιδιού, όπως την επιθετική συμπεριφορά, τις εκρήξεις νεύρων, τις παραξενιές στο φαγητό, τη συμμετοχή στις υποχρεώσεις, τη σχολική μελέτη, τους τσακωμούς ανάμεσα στα αδέλφια, το κάπνισμα, την αυθάδεια, την υπερβολική ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια και τους κινδύνους της εποχής μας
  • Τρόπους για να ελέγχετε το θυμό σας στις αναπόφευκτες δύσκολες στιγμές
  • Μια παιδαγωγική, γεμάτη σεβασμό και χαρά σύνδεση με το παιδί σας

Για να πάρεις μέρος, ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Like την σελίδα μου στο facebook
2. Share την φωτογραφία του διαγωνισμού
3. Tag 3 άτομα στα σχόλια της φωτογραφίας
4. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Λήγει: 29/01/2019 και ώρα 11:00μμ
Η φωτογραφία του διαγωνισμού είναι καρφιτσωμένη στην αρχή της σελίδας


Όροι συμμετοχής:
1. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, πρέπει να εκτελούνται όλα τα βήματα σωστά.
2. Μετά την λήξη του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή.
3. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός 3 ημερών, ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται.
4. Για αποστολή του δώρου εντός Ελλάδος, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για αποστολή εκτός Ελλάδος, επιβαρύνεται ο νικητής.
5. Πολλαπλές συμμετοχές είναι δεκτές.
6. Πριν αφήσεις τα στοιχεία σου, βεβαιώσου πως έχεις διαβάσει τους Όρους χρήσης του blog μου, καθώς και την δήλωση εχεμύθειας.
Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co