Διαγωνισμός βιβλίου - Η Βίβλος της Εγκυμοσύνης

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Μια πολύ αγαπημένη μου εγκυκλοπαίδεια, που με συνόδευσε και στις δυο εγκυμοσύνες! Με πλούσιο περιεχόμενο και αναλυτικές περιγραφές, για την κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης!


Ένας πλήρης και λεπτομερής οδηγός για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας! Συμπυκνώνοντας την πείρα μιας ομάδας ειδικών υπό την καθοδήγηση ενός μαιευτήρα, το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει αξιόπιστες συμβουλές για όλα τα θέματα της εγκυμοσύνης, από την προγεννητική φροντίδα μέχρι τις ανάγκες του νεογέννητου, τρισδιάστατες φωτογραφίες που απεικονίζουν την ανάπτυξη του εμβρύου από εβδομάδα σε εβδομάδα, αλλά και ένα κεφάλαιο ειδικά αφιερωμένο στους μπαμπάδες με σκοπό να τους προετοιμάσει για την εγκυμοσύνη και όσα επακολουθούν. Κατα τη διάρκεια των επόμενων εννέα συναρπαστικών μηνών, "Η βίβλος της εγκυμοσύνης" θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε άριστη υγεία και ευεξία, και να προσφέρετε στο μωρό σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.   (Αντιγραφή απο το οπισθόφυλλο)


Μέσα, θα βρείτε πολύ σημαντικές πληροφορίες, τόσο για την εγκυμοσύνη, όσο και για την προετοιμασία σας για τον ερχομό του μωρού, τον θηλασμό, τις πρώτες ημέρες με το νεογέννητο στο σπίτι, αλλά και tips, που θα βοηθήσουν στην σχέση σας με τον σύντροφό σας, τις πρώτες "δύσκολες" μέρες:

Για αυτό και μια τυχερή, θα κερδίσει αυτόν τον φοβερό "οδηγό"!!


Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co