Η Kit & Kin και οι βραβευμένες, βιώσιμες πάνες

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019


Η Kit & Kin, είναι μια εταιρία που γνώρισα πρόσφατα, με άφησε πολύ ικανοποιημένη και νιώθω πολύ τυχερή που την βρήκα. Δημιουργοί της, είναι οι Emma Bunton, μητέρα δυο παιδιών, και ο Christopher Money.
Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει για εμένα, εκτός απο τα φοβερά σχέδια που έχουν οι πάνες της, είναι και η ποιότητα και η αντοχή τους.

Η μπέμπα μας, έχει ιδιαίτερα πολύ ευαίσθητο και ατοπικό δερματάκι, και με το παραμικρό κοκκινίζει και εμφανίζει ξηροδερμία. Για αυτό πάντα επιλέγω να χρησιμοποιώ καλής ποιότητας προϊόντα, και χωρίς χημικά. Έτσι κατέληξα και στην Kit & Kin.

Πρόκειται για πάνες υποαλλεργικές, που φτιάχνονται απο βιώσιμα υλικά, τα οποία έχουν αντικαταστήσει τα κοινά πλαστικά που βρίσκουμε στις συνηθισμένες πάνες. Ενδεικτικά, είναι απαλλαγμένες απο: επεξεργασία χλωρίου, λατέξ, λοσιόν, αρώματα, πιο κοινά αλλεργιογόνα, φθαλικές ενώσεις, οπτικά λαμπρυντικά ή οργανοκασσιτερικά (MBT, DBT, TBT). Προστατεύουν το μωρό απο δερματικά προβλήματα όπως το εξάνθημα της πάνας και το έκζεμα.


Απο αυτά που διάβασα στην ιστοσελίδα της Kit & Kin, αυτό που σαν μητέρα μου έμεινε, είναι το εξής:
 "Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε μόνο τα ασφαλέστερα, πιο αποτελεσματικά και θρεπτικά προϊόντα που θα φροντίζουν εσάς και την οικογένειά σας"

Είναι πολύ σημαντικό, να αναγνωρισθεί στην Kit & Kin, πως είναι μέλος του PETA (Διεθνή οργανισμού που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων), και δεν γίνεται καμία δοκιμή επάνω σε ζώα.

Ποιος είναι ο στόχος της απέναντι στο περιβάλλον;

Εκτός απο το να προσφέρει την ποιο αγνή προστασία στα μωρά μας με τα οικολογικά της προϊόντα, η Kit & Kin είναι υπέρμαχος για την προστασία των τροπικών δασών απο την πλήρη καταστροφή. Συγκεκριμένα, συνεργάζεται με την World Land Trust (WLT), και μέσω αυτής, κάθε 10 μαμάδες που αγοράζουν το μηνιαίο πακέτο με 4 συσκευασίες, χρηματοδοτείτε η αγορά και η προστασία ενός στρέμματος τροπικού δάσους (Μάθετε περισσότερα, εδώ)

Έχουν πολύ - βραβευτεί, τόσο για την φοβερή ποιότητά και προστασία που παρέχουν, τόσο και για την φιλικότητα τους προς το περιβάλλον.


Δοκιμάζοντας τις οικολογικές πάνες Kit & Kin

Ενθουσιάστηκα ήδη με το που άνοιξα το πακέτο! Το πρώτο που σου κεντρίζει την προσοχή, είναι τα σχέδια με τα ζώα που έχουν επάνω. Στη συνέχεια (σαν μαμά ψαχτίρι που είμαι), άνοιξα το εσωτερικό και τις μύρισα. Εκεί μου ήρθε η δεύτερη έκπληξη, καθώς σε καμία περίπτωση δεν είχαν την "πλαστική" μυρωδιά που έχουν οι περισσότερες πάνες. Αντιθέτως, είχαν κάτι ιδιαίτερο και φυσικό! Σαν ξύλο θα έλεγα.

Η πρώτη εφαρμογή

Η πρώτη εφαρμογή έγινε στον βραδινό ύπνο. Ήταν ένα δύσκολο στοίχημα, γιατί τα βράδια πάντα η μπέμπα μας θηλάζει αρκετές φορές, η πάνα μας γεμίζει και πρέπει να είναι πραγματικά πολύ απορροφητική για να αντέξει. Το πρωί όμως, διαπίστωσα πως άντεξε!!!! Ήταν τελείως γεμάτη, αλλά δεν είχαμε διαρροές και δεν μύριζε ενοχλητικά (τσίκνα). Απλά δεν μύριζε τίποτα. Το δερματάκι της, επίσης είχε μείνει απαλό και δεν κοκκίνισε καθόλου.

Συμπέρασμα

Έμεινα 100% ευχαριστημένοι απο τις πάνες Kit & Kin, και σίγουρα θα συνεχίσω να τις χρησιμοποιώ στην μικρή μου. Είναι φυσικές, χωρίς χημικά, οικονομικές, και βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

➜ Περισσότερες πληροφορίες και προϊόντα, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Kit & Kin εδώ.

➜ Μπορείτε επίσης να την βρείτε και στα social media, Fecabook & Instagram 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για τη πληροφορία, δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Θα τις ψάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καινούργιες στην Ελλάδα! Μπορείτε να τις βρείτε μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Kit & Kin! Να χαίρεστε το παιδάκι σας!

      Διαγραφή

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co