Tokopeli.gr : Ένα αγαπημένο online κατάστημα παιχνιδιών

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

 Είσαστε στην αναζήτηση καλών και ποιοτικών παιχνιδιών; Στο σημερινό μου άρθρο, θα σας παρουσιάσω και σας προτείνω, ένα αγαπημένο μου online κατάστημα παιχνιδιών!

Tokopeli.gr ένα αγαπημένο online κατάστημα παιχνιδιών

Όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μου, η επιλογή των παιχνιδιών που θα δώσουμε στα παιδιά μας, είναι πολύ σημαντική! Επιλέγουμε στην ουσία τον τρόπο με τον οποίο θα τα εκπαιδεύσουμε, με τι υλικά θα τα φέρουμε σε επαφή, και με ποιο τρόπο θα γνωρίσουν τον κόσμο μας.

Tokopeli.gr : Ένα αγαπημένο online κατάστημα παιχνιδιών

Ένα από τα online καταστήματα που εμπιστεύτηκα για την αγορά των δικών μας παιχνιδιών, είναι το "Το κοπέλι". Έχει δημιουργηθεί από μια μαθηματικό, την Κωνσταντίνα, και έναν φυσικό, τον Μπάμπη, με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το καλό παιχνίδι! Η βάση του βρίσκεται στα όμορφα Χανιά της Κρήτης.

Από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφτείτε το www.tokopeli.gr, θα εντυπωσιαστείτε από τον τρόπο που έχουν ταξινομήσει το κάθε τι. Θα βρείτε αμέσως την κατηγορία που αναζητάτε, καθώς και τις απαραίτητες (και με το παραπάνω) πληροφορίες! Η δουλειά που έχει γίνει, είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Ας αφήσουμε όμως το θέμα του design και ας πάμε στην ουσία. Όλα τα παιχνίδια που θα βρείτε μέσα, είναι διαλεγμένα με πολύ προσοχή. Προσοχή στα υλικά, στο νόημα, και στις ικανότητες που έχει να προσφέρει στους μικρούς του φίλους. Είναι όλα εκπαιδευτικά, ποιοτικά και σε πολύ καλές τιμές. Με λίγα λόγια, δεν θα βρείτε τα κλασσικά παιχνίδια που συναντούμε σε γνωστά πολυκαταστήματα! Θα βρείτε μόνο αυτά που έχουν να προσφέρουν κάτι ποιοτικό στο παιδί και να του δώσουν γνώσεις επάνω σε κάποιο αντικείμενο, ή να το εκπαιδεύσουν και να το βοηθήσουν να εξασκήσει κάποια ικανότητα. Και φυσικά μόνο με αυτά που έχουν κατασκευαστεί με τα κατάλληλα και φιλικά προς τα παιδιά, υλικά.

Tokopeli.gr Ένα αγαπημένο online κατάστημα παιχνιδιών

Η αγάπη που δίνεται για το κάθε παιδί είναι τόσο μεγάλη, που ακόμα και το πακετάρισμα και το δέμα όπως θα το παραλάβετε,  μαρτυράει τα πάντα! Στην δική μας παραγγελία (αλλά και σε όλες), εκτός από το ότι όλα τα παιχνίδια ήταν τυλιγμένα σε πολύ χαριτωμένες συσκευασίες, επάνω υπήρχε ετικέτα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν!

Tokopeli.gr Ένα αγαπημένο online κατάστημα παιχνιδιών

Αν φυσικά ψάχνετε κάτι ποιο συγκεκριμένο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω των social media, ή και τηλεφωνικά! Θα σας εξυπηρετήσουν αμέσως και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

Μια επίσκεψη στο site τους αρκεί για να πειστείτε!

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε το To kopeli και στις σελίδες του στα social media, ώστε να ενημερώνεστε για όλες τις νέες αφίξεις παιχνιδιών, τις προσφορές και τους διαγωνισμούς που διοργανώνουν!


Tokopeli.gr : Ένα αγαπημένο online κατάστημα παιχνιδιών


www.tokopeli.gr
Κροκιδά Σ. 57
73133, Χανιά Κρήτης
Τηλ: +30 2821058355
Email: info@tokopeli.gr

www.tokopeli.gr

Instagram: @tokopeligr
Facebook: @tokopeligr
Youtube: to kopeligr

4 σχόλια:

 1. Δάνεια Ferratum

  Ferratum US, 318, 25 Goodlass Rd, L24 9HJ,
  Ηνωμένες Πολιτείες.
  +1 (754) 2417737, ferratum.loans@gmail.com

  Γεια σε όλους, είστε αυτή τη στιγμή σε μια σοβαρή οικονομική κρίση. χρειάζεσαι δάνειο; Έχετε απορριφθεί από την Τράπεζα και θέλετε ένα δάνειο για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας; - Κανένα πρόβλημα. Όποια και αν είναι η οικονομική σας κατάσταση. Μπορούμε να προσφέρουμε στεγαστικά δάνεια, εμπορικά δάνεια, ιδιωτικά δάνεια και δάνεια για αποκλειστικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς.;
  Ερωτήσεις / Υποστήριξη; - Στείλτε email (ferratum.loans@gmail.com) (+17542417737) και λάβετε απάντηση σε λίγες ώρες.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο μεταξύ 5000 έως 200 εκατομμυρίων $ για την επίλυση των οικονομικών σας προβλημάτων με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου από 1 έως 30 χρόνια (12-360 μήνες). Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδότησης επιτρέπει στον πελάτη να απολαμβάνει χαμηλό επιτόκιο κατά τη διάρκεια του δανείου μετά την εξασφάλιση δανείου μαζί μας. Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!
  Θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε από εσάς! Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία ή θέλετε να διευκρινίσετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με τις παρακάτω επαφές
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: ferratum.loans@gmail.com
  Whatsapp / Κλήση; +1 (754) 2417737

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρόσβαση σε εταιρεία δανείων, δίνουμε δάνεια με επιτόκιο 0f 3%.

  Γεια σας Κύριε / Μα.

  Είμαστε ιδιωτική εταιρεία και προσφέρουμε δάνεια με χαμηλά επιτόκια κατά τον προσδιορισμό του ποσού του δανείου που κυμαίνεται μεταξύ 100 εκατομμυρίων προβλέψεων δανείου 1000 ευρώ για δάνειο ανάπτυξης επιχείρησης: πλεονέκτημα / ανταγωνιστικότητα για επέκταση των επιχειρήσεων.

  (Αριθμός WhatsApp: +79258159150)

  επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: accessloanfirm2030@gmail.com

  Προσφέρουμε μια ποικιλία δανείων

  * Προσωπικά δάνεια (εξασφαλισμένα και ακάλυπά)
  * Επιχειρηματικά δάνεια (εξασφαλισμένα και μη εξασφαλισμένα)
  * Δάνειο ενοποίησης

  Αριθμός WhatsApp: +79258159150

  επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: accessloanfirm2030@gmail.com

  Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτήν τη διαφήμιση. Για περισσότερες πληροφορίες και απορίες, στείλτε μας ένα email σήμερα

  accessloanfirm2030@gmail.com
  accessloanfirm2030@gmail.com
  accessloanfirm2030@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γεια

  Έχετε μόλις απορρίφθηκε από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που χρειάζεστε,να έρθετε σε επαφή μαζί μας σήμερα και σας επιτρέπει να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μόνο ειλικρινής και γνήσια άτομα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εφαρμογή, μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακριβώς γύρω μας και μπορεί να καταλήξουμε δεν χρειάζεται να μπει σε περισσότερο χρέος για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με μια καλή συμβουλή και λύση που προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ψάχνετε για να βγούμε από Ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος να ερευνήσει για τις υπηρεσίες μας.

  Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

  όνομα:
  ηλικία:
  διεύθυνση:
  μέλος:
  χώρα:
  τηλεφώνου:
  ποσό που απαιτείται:
  διάρκεια δανείου:
  σκοπός του δανείου:

  Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com)
  chasebanktransferdesk@yandex.com

  Με Φιλικούς Χαιρετισμούς.
  Τζέιμς Τον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι 51 ετών. Μια γυναίκα των επιχειρήσεων. Κάποτε είχα δυσκολίες χρηματοδότησης
  το έργο / δουλειά μου. Αν δεν ήταν ο καλός φίλος του που με έφερε
  Η GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM έλαβε δάνειο [150.000 $] από την εταιρεία του. Όταν τους ήρθα σε επαφή, χρειάστηκαν μόνο 72 ώρες για να εγκρίνω το δάνειο μου και να το μεταφέρω στον τραπεζικό μου λογαριασμό μετά την εκπλήρωση όλων
  λεπτομέρειες που καθορίζονται στη σύμβαση / τους κανονισμούς δανείου τους. Ακόμα κι αν
  έχετε κακή πιστωτική ικανότητα, σας προσφέρουν ακόμα μια χάρη. Αν εσύ
  χρειάζεστε μια οικονομική βοήθεια έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους σήμερα
  λάβετε δάνειο μέσω αυτής της διεύθυνσης email:
  [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co