ΜΑΜΑ & ΠΑΙΔΙ


Το να είσαι γονιός δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο... Ας το κάνουμε απλό!

Για να βρίσκεσαι εδώ, σημαίνει ότι είσαι γονιός και πιθανότατα μαμά ή προσεχώς μαμά. Επίσης είναι πιθανό να είσαι εδώ για να διαβάσεις τις συμβουλές μου, να βρεις τρόπους να "αντιμετωπίσεις" την χαοτική κατάσταση μέσα στην οικογένειά σου.

Είσαι στο σωστό μέρος..Το blog μου..Ένα parenting blog για όλες τις μαμάδες!

Είμαι η Νάντια και αυτό είναι το -ημερολόγιό- μου. Μάθε περισσότερα για εμένα και το blog μου εδώ..

Τι μπορείς να βρεις εδώ;

  • Αν είσαι -προσεχώς μαμά- μπορείς να διαβάσεις την ενότητα που σου δίνω εδώ. Θα βρεις δικές μου συμβουλές για να έχεις μια ποιο ομαλή και αισιόδοξη εγκυμοσύνη. Θα είσαι προετοιμασμένη, τόσο ψυχολογικά όσο και "υλικά". 

  • Βρες συμβουλές για να αντιμετωπίσεις διάφορες καθημερινές καταστάσεις με τα παιδιά σου όπως αντικοινωνική συμπεριφορά, δυσκολία στον ύπνο, ανυπακοή κλπ.


  • Αν είσαι θηλάζουσα, θέλω να σε εμψυχώσω να συνεχίσεις να δίνεις αυτό το υπέροχο δώρο στο μωρό σου. Ξέρω πόσο δύσκολο σου φαίνεται, για αυτό κάνε τον κόπο και δες αυτές τις συμβουλές ή αναζήτησε βοήθεια εδώ!

  • Διάβασε τα δικά μου tips για την περιποίηση και την γενικότερη φροντίδα του μωρού σου, και μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στην στήλη Try on Baby. Εκεί γράφω τις δικές μου εντυπώσεις από βρεφικά και παιδικά προϊόντα που χρησιμοποίησα και χρησιμοποιώ στα παιδιά μου!

  • Τέλος, επισκέψου το Παιδικό βιβλίο. Την μικρή βιβλιοθήκη της κόρης μου. Θα βρεις βιβλία για την νηπιακή ηλικία, μέσα από τα οποία θα μπορέσεις να διδάξεις στο παιδί σου να κατανοεί τα συναισθήματά του και να τα αντιμετωπίζει. Να αναγνωρίζει τις λέξεις, συμπονώ, ενδιαφέρομαι, θυμώνω και άλλα πολλά!

Πως αλλιώς μπορείς να βρίσκεσαι εδώ;
  • Μου αρέσει να μοιράζομαι με τους αναγνώστες μου, στιγμές στο Instagram.
  • Αρκετά συχνά, μπορείς να με βρεις και στα υπόλοιπα social media, Facebook & Pinterest
  • Μπορείς να μου πεις την γνώμη σου για τα άρθρα μου στα σχόλια. Θα χαρώ πολύ να τα διαβάσω και να σου απαντήσω.

Δημοσίευση σχολίου

Latest Instagrams

© mamakaipaidi.com. Design by FCD.