Παγκόσμια βάση δεδομένων για την ασφάλεια των συστατικών που εμπεριέχονται στα βρεφικά και παιδικά καλλυντικά.Νομίζετε πως όλα τα προϊόντα είναι ασφαλή; Ξανασκεφτείτε το.

Τα περισσότερα προϊόντα που πωλούνται στην αγορά σήμερα, είναι κατασκευασμένα με χημικά που σύστηναν οι ειδικοί πριν πολλές δεκαετίες. Απο τότε, ο χημικοί έχουν ανακαλύψει πως τα περισσότερα απο αυτά τα χημικά είναι υπεύθυνα για την εμφάνιση του καρκίνου, την εκδήλωση άσθματος και προβλήματα στην γονιμότητα. Κάποια απο αυτά τα χημικά είναι σε προϊόντα που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα -το σαμπουάν, το αφρόλουτρο, τα απορρυπαντικά. Σε πολλές περιπτώσεις, οι εταιρίες δεν αναγράφουν σε λίστες επάνω στα πακέτα τους ή στις σελίδες τους τα συστατικά απο τα οποία είναι φτιαγμένα τα αντίστοιχα προϊόντα, με αποτέλεσμα να μην έχετε ιδέα με τι πραγματικά έρχεστε σε επαφή!

Απο το 1993, ο οργανισμός Environmental Working Group (EWG), εντοπίζει και καταγράφει όλες (κατά το δυνατόν) τις εταιρίες και τα προϊόντα τους, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει μια υπέρογκη βάση δεδομένων με τα συστατικά που υπάρχουν σε κάθε προϊόν, αξιολογούμενα ως προς την επικινδυνότητα τους στον άνθρωπο.

Για αυτό πριν αγοράσουμε οποιοδήποτε προϊόν, καλό είναι να ενημερωθούμε πρώτα ως προς τα συστατικά που εμπεριέχονται σε αυτό και να εκτιμήσουμε αν είναι πραγματικά ασφαλές για εμάς και το μωράκι μας!

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να μεταφερθείτε στην σελίδα της Environmental Working Group (EWG): 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © mamakaipaidi.com. Blog Design by SkyandStars.co